IPS Teodosie: Doar bisericile sunt închise! Cei care ne-au silit să nu vă primim în biserică să ne dea voie să deschidem

Data publicării:
ips teodosie
IPS Teodosie. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, cere ca bisericile să poată fi deschise pentru credincioşi în noaptea de Paşti, cu respectarea normelor de siguranţă medicală.

Mesajul vine în contextul în care ierarhul spune că a observat că există alte locuri în societate unde cetăţenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranţă medicală, se arată într-un mesaj video.

"Iată, numai bisericile sunt închise, celelalte instituții primesc câte unul la distanță, dar nu resping pe nimeni.

Nădăjduim să găsim înțelegere.

Să ne rugăm cu toții și rugăciunea noastră va ajunge la Dumnezeu și Dumnezeu va îndupleca pe cei care ne-au silit să nu vă primim pe dvs, credincioșii, să ne dea voie să deschidem biserica, să păstrăm toate rânduielile medicale, să nu aducă cineva din afară, într-un mod mișelesc vreo boală", a transmis arhiepiscopul Tomisului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri