IPS Teodosie sfidează din nou regulile și a condus o procesiune pe bulevardele din Constanța. Arhiepiscopul a mers cu o caleașcă

Data publicării:
ips teodosie participa la o slujba la constanta
IPS Teodosie sfidează din nou regulile și a condus o procesiune pe bulevardele din Constanța. FOTO: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

O procesiune religioasă a avut loc miercuri dimineață pe bulevardele din Constanța. Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente pe care, timp de trei zile, Arhiepiscopia Tomisului le organizează pentru sărbătoarea Sfântului Haralambie.

Indiferent de evoluția pandemiei, Înalt Prea Sfințitul Teodosie îi cheamă pe enoriași la biserică. Timp de trei zile, Arhiepiscopia Tomisului organizează o serie de evenimente pentru sărbătoarea Sfântului Haralambie, printre care și un pelerinaj. 

După ora 8.00 dimineața, IPS Teodosie a plecat în procesiune pe bulevardele din Constanța, ceea ce a dus la perturbarea traficului rutier și la nemulțumirea șoferilor.

Arhiepiscopul Tomisului a venit la procesiune într-o caleașcă trasă de un cal, în timp ce preoții și credincioșii au mers pe jos.

În jurul orei 9.00, credincioșii au ajuns la biserica Sf. Haralambie din Constanța, unde se roagă și sărută icoanele. Spun că nu se tem de coronavirus și că sunt bucuroși pentru evenimentele organizate.

Arhiepiscopia Tomisului spune într-un mesaj pe Facebook că pentru procesiunea religioasă a primit aviz favorabil de la Primăria Constanța.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Timp de trei zile, începând de marți până joi, vor fi mai multe slujbe, dar și un concert de muzică religioasă.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri