VIDEO. Jaf armat la o bancă din Baia Mare

Data actualizării: Data publicării:
jaf BM1 (1)

Un jaf armat a avut loc în această dimineaţă la o bancă din Baia Mare. Potrivit unor surse, doi indivizi au intrat în interiorul sucursalei şi au sustras în jur de 100 de mii de lei.

ACTUALIZARE: Informaţii neoficiale au indicat faptul că în jurul orei 14 unul dintre suspecţi a fost prins la ieşirea din Baia Mare spre Târgu Lăpuş. Acest lucru nu a fost confirmat.


Jaful a fost dat în jurul orei 11:40. Doi indivizi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi având o armă şi o sabie au intrat în bancă. Unul dintre clienţi a fost ameninţat cu arma, după care tâlharii au luat banii din două case.

Totul a durat mai puţin de 4 minute. La scurt timp au ajuns în zonă agenţii firmei de pază, urmaţi imediat de poliţişti. Una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. Potrivit unor informaţii neoficiale, suspecţii au reuşit să fugă cu 100.000 de lei.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş: "La ora 11:40, poliţiştii au fost sesizaţi că două persoane au sustras sub ameninţare o sumă de bani de la o unitate financiar-bancar situată pe Strada Victoriei din municipiul Baia Mare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea autorilor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta."

Poliţia a instituit filtre în tot oraşul. Suspecţii sunt căutaţi peste tot.

jaf Baia Mare banca1
jaf Baia Mare banca1

Anchetatorii analizează imagini de pe camerele de supraveghere. Banca are pe geamurile exterioare o folie care nu permite ca trecătorii să vadă ce se întâmplă înăuntru.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri