Jandarmeria explică intervenţia de la mitingul pro-PSD din Braşov, soldat cu incidente

Data publicării:
miting psd

Jandarmeria a precizat duminică, referitor la incidentul care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, că unul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în altercaţie a fost condus la autospecială "pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest".

 

Conform documentului citat, bărbatul agresat nu a solicitat îngrijiri medicale şi nu doreşte să depună plângere împotriva celeilalte persoane.

"La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Un incident în care au fost implicaţi doi bărbaţi a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD de la Braşov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri