José Mourinho devine imaginea XTB, primul broker cu prezență locală care introduce 0% comision la acțiuni și ETF-uri cu deținere

Data actualizării: Data publicării:
XTB-announces-partnership-with-Jose-Mourinho_1[3] Articol susținut de XTB România

XTB devine, începând cu 5 octombrie, primul broker cu prezență locală în România care oferă 0% comision la tranzacționarea cu acțiuni cu deținere și ETF-uri cu deținere, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro.

Anunțul vine în contextul parteneriatului de imagine pe care compania l-a realizat cu José Mourinho, unul dintre cei mai performanți manageri de fotbal din lume și de două ori câștigător al UEFA Champions League. XTB este unul dintre cei mai mari brokeri din lume care este listat la bursă, iar în România este lider de piață pe instrumente derivate și piețe externe.

Comisionarea de 0% la tranzacționarea de acțiuni și ETF-uri este o dorință pe care investitorii români ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, așadar, nespus să putem anunța că eliminăm comisionul la tranzacționarea de instrumente cu deținere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro. De asemenea, parteneriatul cu marele Jose Mourinho reflectă valorile companiei și este reprezentativ pentru eforturile realizate de XTB de a câștiga poziția de lider de piață și de a seta standarde la nivel de industrie. XTB devine astfel brokerul cu una dintre cele mai accesibile și diversificate game de produse financiare de pe piața locală (peste 4.700 de instrumente financiare, de la CFD-uri pe Indici, Mărfuri, Acțiuni, ETF-uri, Perechi Valutare și Criptomonede, până la Acțiuni și ETF-uri cu deținere)”, a declarat Irina Cristescu, CEO XTB România.

Sunt încântat să devin ambasadorul XTB pentru anii care urmează. Prin discuțiile mele cu XTB, ajungând să ne cunoaștem, mi-a fost imediat clar că împărtășim multe valori asemănătoare în călătoriile noastre individuale; suntem pasionați, suntem profesioniști și investim grijă și dragoste autentică în ceea ce facem. Așadar, sunt foarte fericit să lucrez cu echipa fantastică de la XTB și să împărtășesc propriile experiențe cu cei peste 200.000 de traderi ai XTB din întreaga lume. Dacă vrei să tranzacționezi, fii ca mine, alege XTB”, a spus José Mourinho.

În prezent, XTB oferă comision de 0% pentru peste 2.000 de acțiuni cu deținere listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid, Börse Frankfurt și Warsaw Stock Exchange. În plus, peste 200 de ETF-uri, inclusiv din domeniul mărfurilor, industriei imobiliare și obligațiunilor, vor fi, de asemenea, oferite de XTB cu comision de 0%.

Avertisment cu privire la riscuri: CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri