Jurnalista Iulia Marin de la Libertatea a încetat din viață la 32 de ani

Data actualizării: Data publicării:
jurnalista iulia marin selfie
Iulia Marin, jurnalistă cu 11 ani de experiență în presă. Sursă foto: Facebook / Iulia Marin

Iulia Marin, jurnalistă cu 11 ani de experiență în presă, a încetat din viață, au anunțat colegii ei de la redacția Libertatea.

Jurnalista a fost găsită marți fără viață în apartamentul unde locuia, descoperirea fiind făcută de proprietara locuinței și polițiștii de la Secția 21.

Cauzele decesului vot fi stabilite de Institutul Național de Medicină Legală, mai precizează sursa citată.

Iulia Marin s-a născut pe 30 aprilie 1990, la Pitești, și a lucrat 11 ani în presă, trecând pe la mai multe redacții: Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul, Libertatea.

Ea a făcut jurnalism politic și de investigații, lăsând în urma ei mai multe materiale de impact: Iulia Marin a fost jurnalista care a descoperit cine era „femeia în rochie albastră” purtată pe sus de mineri, devenită una din imaginile-simbol ale Mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Iulia Marin s-a confruntat în ultimii ani cu probleme de sănătate mintală - tulburare bipolară -, pe care a decis să nu le țină ascunse și a început un blog, În terapie, în care a scris cum e să trăiești cu un asemenea diagnostic.

Totodată, ea a povestit și pe pagina ei de Facebook experiențele din timpul perioadelor petrecute în spital, unde urma tratamente.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri