Jurnalistul Attila Biro, după ce a fost reţinut în Bulgaria: Sunt bine acum, revin cu detalii

Data actualizării: Data publicării:
attila biro_fb artera
Foto: Facebook/Artera

Jurnalistul Attila Biro, reţinut de poliţia din Bulgaria joi seară, alături de un ziarist bulgar, lângă localitatea Pernik, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene, a scris vineri dimineaţă pe Facebook că este bine şi că va revenit cu detalii.

 

attila biro_fb artera
Foto: Facebook/Artera

Citiţi şi: De ce îl detronează baronii pe Dragnea

„Sunt ok acum. Revin cu detalii in curand”, a scris jurnalistul la câteva ore după ce colegii săi de la Rise Project anunţaseră că a fost reţinut alături de un jurnalist bulgar în apropiere de Sofia.

Şi Rise Project a anunţat în cursul nopţii că Attila Biro şi colegul bulgar sunt bine, unul dintre diplomaţii români în Bulgaria, Florian-Daniel Mazilu, implicându-se în acest caz.

„Attila şi colegul bulgar sunt bine. Unul dintre diplomaţii României în Bulgaria, dl. Florian-Daniel Mazilu, este acum cu Attila. Mulţumim! Şi mulţumim în primul rând celor care au sunat la secţia de poliţie. În astfel de situaţii, presiunea publică poate face diferenţa”, precizează cei de la Rise Project.

Sacii cu documente au fost recuperaţi şi se află în secţia de poliţie.

„Attila şi Dimitar i-au ajutat în cele din urmă pe poliţiştii bulgari la transportul hârtiilor care sunt însă arse sau trecute prin tocătorul de hârtie. Colegii noştri au pus umărul după ce au fost ţinuţi în cătuşe, în câmp, timp de o oră”, menţionează cei de la Rise Project.

Rise Project a anunțat joi seară că jurnalistul Attila Biro a fost reţinut de poliţia din Bulgaria, alături de un jurnalist bulgar, lângă localitatea Pernik, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri