Jurnalul de seară Digi24, lider de audiență în prime time pe publicul comercial

Data publicării:
cosmin prelipceanu

Publicul tânăr din mediul urban a ales aseară să urmărească știrile la „Jurnalul de seară”, cu Cosmin Prelipceanu. Digi24 a fost ieri, 5 martie 2019, cea mai urmărită televiziune de știri, în rândul publicului comercial, între orele 19:00 și 23:00.

Aseară, în studio-ul Digi24 au fost alături de Cosmin Prelipceanu expertul în probleme de securitate externă Iulian Fota, actorul Mihai Călin și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, telefonic. Subiectele discutate în cadrul ediției au fost repatrierea rezervei de aur a României și reacțiile societății civile la OUG 7, îndeosebi gestul de solidaritate făcut de actorii români pentru a susține protestele magistraților care solicită reconsiderarea OUG 7.

Conform studiului „Digital News Report” realizat anul trecut de Reuters Institute și Universitatea Oxford, Digi24 este cea mai credibilă televiziune de știri din România. Digi24 transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Digi24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize, divertisment și interviuri, sub sloganul „Informația la putere”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri