Accident muşamalizat. Printre suspecți, polițistul care l-a amendat pe Traian Băsescu

Data publicării:
pistea

Comisar de poliţie Daniel Piştea, numărul doi în Poliţia Rutieră a Capitalei. A fost împuternicit în urmă cu un an să ocupe aceasta funcţie. Specializat în soluţionarea anchetelor legate de accidentele grave, lucrează la Brigada din Bucureşti de peste 10 ani şi este cunoscut drept ofiţerul care l-a amendat pe fostul preşedinte Traian Băsescu în 2008, când era şeful serviciului de accidente. Fostul șef al statului a fost implicat în 2008 într-un accident uşor în centrul Capitalei: a lovit un autoturism din faţa sa. Comisarul l-a testat pe Traian Băsescu să vadă dacă este băut. Nu era cazul, dar l-a sancţionat cu 100 de lei pentru tamponare.

Comisar de poliţie Marius Maghiari, subalternul lui Daniel Piştea. Omul de la care ar fi pornit tot acest scandal. Era şeful biroului de accidente al Poliţiei Rutiere Bucureşti când a început ancheta de muşamalizare a unui caz.

În imaginile de arhivă apare de fiecare dată coordonând colegii care fac cercetarea la faţa locului în urma accidentelor cu victime. Numele lui Marius Maghiari apare şi în dosarul în care a fost condamnat fostul procuror Max Bălăşescu. Procurorii spun că el ar fi făcut un denunţ împotriva magistratului acuzat de corupţie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri