Adam Crăciunescu, șeful Romsilva, acuzat că a luat decizii care au costat instituția 300 de milioane de euro

Data publicării:
Adam Craciunescu Romsilva-Mediafax Foto-Victor Ciupuliga

Potrivit DNA, începând din 2013, şeful Romsilva, Adam Crăciunescu, ar fi lucrat în favoarea unui grup infracţional şi a luat măsuri împotriva intereselor instituţiei pe care o conduce. În plus, spun anchetatorii, Adam Crăciunescu a încercat să o împiedice pe jurista instituţiei să mai reprezinte interesele Romsilva în instanţă, după ce aceasta a semnat un act în favoarea instituţiei.

Adam Cărciunescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și sprijinirea unui grup infracțional organizat. El are o avere impresionantă.

Potrivit declaraţiei de avere, deţine o suprafaţă impresionantă de terenuri agricole, şi amintim cele 120 de hectare din Buteni, judeţul Arad şi cele 48 de hectare din Variaş, judeţul Timiş. De asemenea, directorul Romsilva deţine 6 imobile de locuit. Două în Timişoara, două în judeţul Timiş, una în judeţul Arad şi una în judeţul Argeș.

De asemenea, Adam Crăciunescu este titularul a mai multor depozite bancare. Amintim doar două dintre acestea, unul de peste 118.000 de euro la BCR şi altul de peste 41.000 de euro la Alpha Bank.

Citiți și:
Filmul zilei. Nume grele în mafia retrocedărilor ilegale de păduri și terenuri: Ioan Adam, Ilie Sârbu, Viorel Hrebenciuc, prinții Paul și Lia
Pădurile României, furate sau tăiate. 20% din retrocedări au fost făcute ilegal
Curtea de Conturi: Jumătate din pădurile României, retrocedate în 20 de ani

.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri