Administrația Penitenciarelor face control la Rahova, după interviul lui Liviu Dragnea

Data publicării:
dragnea in drum spre politie foto alex costache facebook
Liviu Dragnea, în mașina care îl duce spre penitenciar. Foto: Alex Costache / Facebook

Administrația Națională a Penitenciarelor a demarat un control la Penitenciarul Rahova, pentru a vedea în ce condiții a dat Liviu Dragnea interviul apărut joi în presă. Fostul președinte PSD i-a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu care va fi difuzat în mai multe părți.

„În contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unități penitenciare subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat administrației locului de deținere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online”, se arată într-un comunicat al ANP, difuzat joi seară.

Liviu Dragnea a declarat, în cadrul interviului, că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el. 

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri