Alina Bica, după decizia instanţei supreme: „O să-mi deschid un cabinet de avocatură”

Data publicării:
alina bica iese

 

Decizia instanței supreme este definitivă. La ieșirea din sediul ÎCCJ, Alina Bica a spus că nu intenționează să plece într-o vacanță în străinătate în cazul în care controlul judiciar va fi revocat, motivând că nu se poate face un astfel de concediu gratuit, dar și că trebuie să lucreze.

"O să-mi deschid un cabinet de avocatură. Trebuie să lucrez. În pofida a ceea ce s-a spus, nu am alte surse de venit, e normal. (...) De nouă luni eu nu am sursă de venit. Bănuiesc că nu pot să stau pe banii părinților. Stau într-un apartament de 50 mp cu o rată de 400 euro pe lună, pe care dacă nu o plătesc mă dau afară", a afirmat Alina Bica, potrivit Agerpres.

Fosta șefă a DIICOT a mai spus că așteaptă să dea declarații pentru a fi auzită și că speră să nu aibă soarta Marianei Rarinca.

"Abia aștept să dau declarații, aștept să fiu auzită și sunt sigură că lucrurile vor sta altfel, pentru că unde nu sunt lucruri nu ai cum să le constați. Cred că sunt singurul inculpat din lumea asta care a primit mită un bun pe care mituitorul nu-l avea la momentul la care a săvârșit fapta", a susținut ea.

Alina Bica a fost trimisă în judecată de DNA în două dosare pentru fapte de corupție cunoscute ca "Bica 1" și "Bica 2". Cele două cauze privind faptele referitoare la ANRP au fost conexate și s-a format un nou dosar, prin disjungere, în care să fie judecați Alina Bica și Adriean Videanu, pentru infracțiuni care nu au legătură cu retrocedarea terenurilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri