Alina Bica rămâne în Costa Rica. A lipsit la un nou termen de judecată

Data publicării:
alina bica captura

Curtea Supremă judecă un nou termen în dosarul Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, aflată acum în Costa Rica. Avocatul ei ar putea să depună noi documente medicale, după ce la ultima înfăţişare a susţinut că starea de sănătate nu îi permite Alinei Bica să revină în România.

La începutul ședinței de judecată, președintele completului l-a întrebat pe apărătorul Alinei Bica dacă are informații noi despre clienta lui. Acesta a spus că situația este aceeași, așa că dezbaterile au continuat în legătură cu un alt inculpat din dosar care este reaudiat la acest termen de judecată.

De asemenea sunt ascultate o serie de înregistrări telefonice și urmează ca instanța să decidă un nou termen pentru a discuta alte solicitări ale avocaților legate de expertiza făcută în acest dosar în legătură cu prejudiciul reținut de procurori, aproximativ 60 de milioane de euro pentru o despăgubire acordată în urmă cu mai mulți ani de comisia din care la vremea respectivă făcea parte și Alina Bica, judecată în acest dosar pentru abuz în serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri