Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu a recunoscut că a greşit. Cu toţii suntem supuşi unor erori

Data publicării:
catalin predoiu
Predoiu spune că dosarul Schengen nu este un simplu dialog între România și Austria. Foto: gov.ro

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, spune că ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi-a recunoscut greşeala pentru că a făcut referire la o sentinţă care nu a fost pronunţată.

„A fost o gafă, a fost o eroare, a spus-o chiar domnul ministru. Arătaţi-mi o singură persoană de pe lumea asta care să nu greşească. Cu toţii suntem supuşi unor erori. Important e că şi-a cerut scuze, important este că a recunoscut că a greşit şi lucrurile din punctul meu de vedere sunt lămurite”, a spus Gorghiu, potrivit Agerpres.

Cătălin Predoiu s-a referit într-un interviu la achitarea definitivă a lui Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT Giorgiana Hosu, deși nu exista încă o sentinţă în acel dosar.

Dan Hosu a murit vineri. El suferea de o boală incurabilă.

Soțul fostei șefe DIICOT Giorgiana Hosu fusese trimis în judecată în urmă cu aproape 6 ani în dosarul Carpatica Asig. În 2020, fostul polițist a fost condamnat în primă instanță la trei ani închisoare cu suspendare, pentru instigare la acces ilegal la un sistem informatic și instigare la folosirea de informații care nu sunt destinate publicității.

În urma acestei decizii, Giorgiana Hosu a demisionat de la conducerea DIICOT.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri