Alina Gorghiu îi ia apărarea lui Vasile Blaga: Nu cred că e implicat în dosarul ginerelui, încearcă alţii să-l implice

Data publicării:
7256367-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

Foto: Mediafax

Eu nu cred că este implicat, încearcă alţii să-l implice. Implicarea unui om într-un dosar penal nu o poate face decât Parchetul sau instanţa de judecată. De data aceasta, organele care ar putea să implice pe cineva într-o cauză penală nu au făcut-o, o fac alţii şi, în opinia mea, foarte rău”, a declarat Alina Gorghiu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă organizată după Consiliul Naţional al PNL de la Piteşti.

Totodată, ea a precizat că „lucrurile acestea vor fi depăşite”.

La rândul său, Vasile Blaga a negat, în aceeaşi conferinţă de presă, acuzaţiile conform cărora ar fi intervenit la patronul unei firme de protecţie şi pază pentru ca acesta să îl ajute pe ginerele său să obţină contracte de pază cu instituţii de stat şi private.

Numele lui Vasile Blaga apare și în dosarul ginerelui

„Dacă aş fi vrut să intervin - dar nu am intervenit - puteam să o fac şi singur, puteam să o fac şi prin alţii, nu printr-o firmă privată. Ce treabă are o firmă privată să meargă să roage să se facă alte contracte pentru o altă firmă privată? Eu sper ca acele contracte să fie făcute legal, dacă nu, vor răspunde. Pe de altăparte, spun foarte clar: sigur că mă doare situaţia în care este ginerele meu. Mă doare, chiar dacă am avut destule discuţii în timp. (…) Am un nepot, este tatăl lui, este soţul fiicei mele, dar cine a greşit să plătească”, a spus Blaga.

Citiți și: Darius Vâlcov l-a denunțat pe Vasile Blaga la DNA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri