Anchetă la Penitenciarul Jilava. George Becali ar putea fi mutat la Poarta Albă

Data publicării:
George Becali Gigi Becali -Mediafax Group-Silviu Matei

 

Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat, vineri, pe Gigi Becali, la ieşirea din Penitenciarul Jilava acesta spunând că finanţatorul FC Steaua ar putea fi mutat la închisoarea Poarta Albă.

Bogdan Vlad a adăugat că nu are confirmări clare sau alte detalii referitoare la acestă situaţie, arătând că relaţiile lui Becali cu conducerea Penitenciarului Jilava ar fi deteriorate.

„Nu ştiu, nu ştiu dacă îl mută. Se pare că da. Nu am detalii şi elemente suficiente ca să spun dacă îl mută. Oricum, relaţiile sale cu conducerea acestui penitenciar sunt destul de deteriorate. Era o comisie de la Ministerul de Justiţie... Păi nu vedeţi ce se întâmplă? Cu sancţiuni, pentru ce să-l sancţioneze? A venit, nu ştiu pentru ce. Probabil că a făcut o cerere să fie mutat, el Gigi. Este posibil să fi făcut. Bine ar fi să fie mutat, pentru toată lumea”, a spus Bogdan Vlad, potrivit Mediafax.

Avocatul a precizat că o dovadă a unei posibile tensiuni între Becali şi conducerea penitenciarului ar fi sancţiunea primită de acesta, de a nu mai participa la activităţi sportive şi culturale, pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în afara închisorii.

„Aşa a rămas la judecătorul delegat. Doar o lună amânare să iasă la muncă. Treaba asta pentru care a fost sancţionat nu este nici în regulament trecută, ca abatere. Că a folosit o cartelă a altui deţinut, pe un număr aprobat de penitenciar, evident cu acordul deţinutului respectiv şi pentru un scop privind rezolvarea unor probleme legat de acte de caritate. I s-a spus iniţial că nu este niciun fel de problemă din partea conducerii, după care a fost sancţionat”, a mai declarat Bogdan Vlad.

Avocatul a adăugat că a contestat sancţiunea primită de Becali, fără a face alte referiri.

Acesta a precizat că, până în prezent, oficialii penitenciarului nu i-ar fi stabilit lui Becali un loc de muncă, respectiv un angajator agreat de către închisoare.

Gigi Becali nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale, după ce a fost sancţionat disciplinar de conducerea Penitenciarului Bucureşti Jilava pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în afara închisorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri