Andrei Chiliman scapă de sechestrul pe bunuri

Data publicării:
SECHESTRU AVERE CHILIMAN

Andrei Chiliman s-a autosupendat la finalul lunii trecute din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL şi din funcţia de copreşedinte al filialei PNL sector 1, pentru a nu afecta imaginea partidului, după ce procurorii i-au interzis să mai conducă primăria sectorului 1 cel puțin 60 de zile. El este cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă.

Citiți și Un deputat liberal vrea să fie primar în sectorul lui Marian Vanghelie

În continuare, primarul suspendat al Sectorului 1 rămâne sub control judiciar, după ce magistraţii au respins din nou cererea DNA de arestare preventivă.

Mita impresionantă care ar fi ajuns în buzunarele primarului Andrei Chiliman, trei miliarde de lei, se înscrie pe primele locuri în topul tunurilor date pe bani publici descoperite în ultimii ani de procurori. El este suspectat că, timp de zece ani, alături de mai mulţi colaboratori apropiaţi, ar fi taxat fiecare contract finanţat de la bugetul Primăriei cu 10%.

Citiți și
VIDEO. Cât înseamnă 670 de milioane de euro, prejudiciul în dosarul mitei de la Primăria sectorului 1
EXCLUSIV. De la Mătuşa Tamara, la soacra Flavia. Cine este femeia care și-ar fi împrumutat cu 670 de milioane de euro fiica

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri