Angajat al unui loc de joacă, reținut pentru că agresa sexual o fetiță de 11 ani ce folosea un simulator de realitate virtuală

Data publicării:
Discoverer of future. Little girl or child pointing to the empty space with virtual reality glasses isolated on blue studio background. Concept of cutting edge technology, video games, innovation.
O fetiță de 11 ani a fost agresată sexual de un angajat al unui loc de joacă din București. Foto: Profimedia Images

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat, angajat al unui loc de joacă din Capitală, sub acuzaţia că a agresat sexual o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta utiliza un simulator de realitate virtuală.

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, anunţă Parchetul, conform Agerpres.

Procurorii au solicitat unui magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, însă judecătorul a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul Omoruri.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri