Angajați ai TAROM, reținuți pentru că ar fi furat din bagajele pasagerilor. Reacția companiei

Data publicării:
bagaj cala aeroport

Actualizare 17.53. Reacția companiei Tarom:

„Până în acest moment, Compania TAROM nu a primit nicio notificare oficială din partea organelor competente, referitoare la "reținerea unor angajați TAROM". În lipsa unei notificări oficiale din partea organelor competente, care să ne informeze că salariați ai companiei TAROM au fost reținuți sub "bănuiala de furt calificat", conform comunicatului emis de Poliția Română, Compania TAROM nu poate comenta/confirma informațiile apărute în presă. În cazul în care organele de cercetare vor solicita, Compania TAROM va susține și va sprijini Poliția Română cu toate informațiile solicitate, pe care le deține, astfel încât posibilele cercetări ce se vor efectua pentru acest caz să fie finalizate”.

_____________________________

Trei angajaţi ai companiei aeriene TAROM sunt bănuiţi că ar fi desfăcut bagajele depuse la biroul de obiecte pierdute şi ar fi luat bijuterii, bani şi haine, potrivit unui comunicat al poliției.

Aceștia ar mai fi furat și aparatură IT, haine, încălțăminte, cosmetice și alimente din bagajele pasagerilor care tranzitau aeroportul Henri Coandă.

Cei trei, un bărbat și două femei cu vârste între 46 și 59 de ani, sunt bănuiți că ar fi ridicat de pe benzile transportoare bagaje sosite cu întârziere, le-ar fi dus la Biroul Bagaje Pierdute, le-ar fi deschis și ar fi luat din ele obiecte de valoare sau alimente. Apoi ar fi dus din nou bagajele pe benzile transportoare.

Valoarea totală a bunurilor furate se ridică la 8.000 de lei, spun polițiștii.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, se arată în comunicatul poliției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri