Antena 3, pe surse despre pista Brazilia: "Ar putea fi audiată chiar partenera de viaţă a șefului PSD"

Data actualizării: Data publicării:
160906_dragnea_iccj_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

După fosta soţie, la DNA ar putea ajunge acum şi actuala iubită a lui Liviu Dragnea, scrie postul controlat de familia Voiculescu, citând informaţii pe surse. Antena 3 pare să fi pus toate reflectoarele pe liderul PSD, tensiunile dintre post şi Dragnea accentuându-se în ultima perioadă.  

160906_dragnea_iccj_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

"Procurorii DNA au audiat martori în dosarul Brazilia încă din februarie 2016, dar refuză să spună în ce stadiu a ajuns ancheta", scrie Antena 3, într-un nou articol dedicat afacerilor braziliene ale lui Liviu Dragnea. Mai mult, postul de ştiri, care până de curând l-a susţinut puternic pe liderul PSD, anunţă pe site-ul său că fosta asistentă a liderului PSD, Irina Tănase, ar putea să de explicaţii în faţa procurorilor anticorupţie. "Sunt informaţii, potrivit unor surse citate de Antena 3, că ar putea fi audiată chiar partenera de viaţă a șefului PSD, Liviu Dragnea, după ce fosta sa soţie a fost deja audiată zilele trecute, iar cercetările au fost extinse".

Liviu Dragnea a divorţat de Bombonica Prodana, care figurează la rândul ei într-un dosar instrumentat de DNA. Iar zilele trecute, aceasta a fost audiată la DNA în dosarul în care ieri au fost extinse cercetările, după investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project. Detalii AICI.

De notat că postul controlat de familia Voiculescu a intrat în ultima vreme siajul anchetelor Rise Project despre afacerile lui Liviu Dragnea în Brazilia. Recent, Mihai Gâdea a contactat un jurnalist brazilian familiarizat cu subiectul, care a lansat acuzaţii dure la adresa liderului PSD şi a povestit în ce stadiu sunt investigaţiile demarate acolo de parchet. 

Citiţi şi:  Tensiuni între Liviu Dragnea și Antena 3

                 "Victoria prostiei". Dragnea, atacat de Radu Tudor. Ce-şi aminteşte din epoca Ponta

                 Antena 3: Ruptură între Tudose şi Dragnea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri