Averea lui Nicușor Constantinescu, sub sechestru

Data publicării:
nicusor constantinescu la CJ-2

Sechestru pe averea președintelui suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.  Potrivit declarației de avere acesta deține mai multe terenuri în Constanța. 

Sechestrul a fost pus pe patru locuințe, cinci autoturisme, o șalupă și pe un depozit bancar de un milion de dolari. 

Radu Mazăre: „Nicuşor Constantinescu e disperat să revină în ţară, dar dacă vine aici şi îl bagă la beci?”

Primarul Radu Mazăre susţine că preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ”e disperat să vină în ţară” şi i-a cerut sfatul, dar nu a ştiut să îl sfătuiască, el apreciind că dacă se va întoarce în România Constantinescu „va fi băgat la beci”.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că Nicușor Constantinescu este “disperat” să revină în România pentru că nu mai poate rezista în America. El susţine că Nicuşor Constantinescu i-a cerut sfatul în această decizie, dar că el nu l-a putut sfătui pentru că este o chestiune mult prea personală şi riscantă, notează Mediafax.

“Am vorbit cu el acum vreo 3-4 zile. Tremură carnea pe el să vină în ţară. E disperat, a zis că nu mai poate să stea acolo. Şi m-a întrebat ce să facă. El vrea să vină, dar eu ce pot să-l sfătuiesc, asta e o chestiune mult prea personală, e o decizie...Dacă vine aici şi-l bagă la beci şi Doamne fereşte îl afectează medical...El e disperat să vină în ţară (...)Nicu vrea să vină, eu vreau să plec”, a adăugat Mazăre, care nu are voie să părăsească ţara, aceasta fiind una dintre condiţiile controlului judiciar sub care se află de cinci luni. Nicuşor Constantinescu, cercetat de DNA în mai multe dosare, se află de mai multe luni în SUA, la tratament pentru cancer de prostată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri