Avocat: Radu Mazăre nu s-a văzut cu Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
dragnea mazare colaj

Radu Mazăre și Liviu Dragnea, ambii aflați în carantină în Penitenciarul Rahova, nu s-au întâlnit până în acest moment, spune avocatul fostului primar al Constanței, Lizeta Haralambie, potrivit Mediafax.

Radu Mazăre „se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citește, scrie - s-a înscris la revista penitenciarului. Știu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinței. Încă nu s-a motivat”, a spus Lizeta Haralambie după ce a ieșit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar.

Ea a mai spus că Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, aflat și el la Penitenciarul Rahova, tot în carantină pentru 21 de zile.

„Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alți doi deținuți, dar nu s-au văzut. Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni - rămâne de văzut. (...) Este puternic (Radu Mazăre, n.r.), este un tip care s-a obișnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plânge de absolut nimic”, a mai spus avocatul.

Fostul primar este actualmente încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile.

După trecerea acestei perioade, autoritățile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor și plajelor din Constanța.

În aceeași situație se află și Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri