Avocat: Starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat, are mai multe hernii

Data publicării:
Avocatul lui Liviu Dragnea spune ca starea lui de sanatate s-a agravat
Foto: Digi24

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, susține că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni, ea acuzând unor decizii "injuste" luate la nivelul ANP şi Penitenciarului Rahova.

"Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. (...)  Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate în zona cervicală şi o parte în zona lombară.

La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiţie medicală. De asemenea, pe parcursul detenţiei, acesta a beneficiat de tratament cu medicamente antiinflamatoare, pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora", a spus avocata, scrie Agerpres.

Ea a afirmat că Dragnea a cerut conducerii Penitenciarului Rahova să-i aprobe efectuarea unui consult la un spital de ortopedie, însă nu a primit niciun răspuns.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de instanţa supremă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri