Avocatul clanului Bercea vrea ca Traian Băsescu să fie citat ca martor în dosarul fratelui său

Data publicării:
traian basescu declaratie despre bercea mondial - presidency-2

Dacă aţi văzut, domnia sa a avut o prestaţie publică îndoielnică în care la un moment dat ştia. Ori într-un proces penal trebuie să spună anchetatorilor ce ştia în mod concret. Ce ştia, ce i s-a spus, ce îndrumări concrete i-au dat”, a spus Pavel Abraham.

Avocatul a făcut această declaraţie după procesul de la Tribunalul Bucureşti, în care a fost audiată Izaura Anghel.

Şeful SRI George Maior a declarat că l-a informat pe preşedintele Traian Băsescu în legătură cu probleme ce ţin de securitatea naţională, privind activitatea clanului condus de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. „Nu a conţinut acea informare aspecte referitoare la raporturile sau relaţiile lui Bercea cu fratele domniei sale”, a spus ieri George Maior.

Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere. De altfel, pedepsele aplicate de instanțele de judecată lui Sandu Anghel și altor membri ai familiei lui dovedesc că justiția a funcționat doar sub imperativul legii”, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială, astăzi, după ce au fost făcute publice noi stenograme în acest caz. 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri