Avocatul Elenei Udrea: Ni s-a încuviințat audierea la DNA ca urmare a solicitării noastre

Data publicării:
avocatul lui udrea alexandru chiciu

Alexandru Chiciu a spus că apreciază echilibrul procurorilor anticorupție, care au dat curs solicitării fără a face orice fel de „abuzuri nefondate”.

În rest, avocatul a refuzat să facă orice alte comentarii, dar a recunoscut că este „o situație delicată” și a cerut, din nou, echilibru: „Vreau echilibru și din partea procurorilor, și din partea organelor judiciare. Și eu, și noi, ca avocați, vom începe printr-o linie de echilibru. Vă rog să ne înțelegeți că situația e delicată și pentru noi și că acest semn e mesajul de echilibru pe care vreau să îl transmit întregului palier judiciar: procurori, instanță de judecată, în primul rând apărarea”.

Întrebat dacă se așteaptă ca Elena Udrea să fie arestată, Alexandru Chiciu a spus că nu va face speculații.

Elena Udrea a ajuns, marți la prânz, la sediul DNA, după ce primise, în cursul dimineții, o citație în acest sens. Există speculații că va face un denunț. Deputatul a precizat, la intrarea în sediul DNA, că va fi audiată în legătură cu dosarul Microsoft.

Luni, Camera Deputaților a încuviințat, în urma a șase voturi succesive, urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea, acuzată de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în declaraţia de avere în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri