Bărbat de 33 de ani, reţinut pentru pedofilie. Victimele sunt două fetițe de 5 și, respectiv, 8 ani

Data publicării:
pedofil

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut, după ce ar fi încercat să agreseze sexual două fetiţe de 5 şi, respectiv, 8 ani. Acestea au rămas nesupravegheate câteva minute, timp în care bărbatul le-a hărţuit. El abia ieşise din închisoare, unde a stat opt ani pentru viol.

Agresorul locuia în acelaşi cartier cu cele două fetiţe, care se jucau sub supravegherea bunicului uneia dintre ele. Le-a urmărit timp de câteva minute, iar când acestea au rămas singure, s-a apropiat de ele şi a încercat să le agreseze sexual chiar pe stradă. Nimeni nu a şi-a dat seama de intenţiile sale.

Andrei Pândaru, bunicul uneia dintre fetiţele agresate: Individul se uita la mine, eu mă uitam la el, mi s-a părut că era puţin agitat şi eu nu l-am băgat în seamă.

La un moment dat, fetiţa de opt ani a reuşit să se smulgă din braţele bărbatului şi să o salveze şi pe cea de cinci ani.

Bunica uneia dintre fetiţele agresate: Asta mai mare a trecut pe sub mâna lui şi a tras-o şi pe aia mică şi a scăpat. Mama ei o plânge, eu plâng, ne-am distrus total.

Mama uneia dintre fetiţe: Mi-a spus că îi este frică. Copil de 5 ani a zis că „mi-e frică". Şi acum dacă stai de vorbă cu ele au acel sentiment de frică. Groaznic! Ele trebuie duse la psiholog, altfel nu pot să treacă peste asta. Este o traumă pentru ele.

Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: În urma cercetărilor efectuate în cauză de poliţiştii vasluieni, s-a reuşit identificarea autorului acţiunii în persoana unui vărbat din Municipiul Huşi care a şi fost reţinut.

Tânărul nu era la prima abatere. El a fost eliberat anul trecut, după ce a fost închis timp de opt ani pentru viol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri