Bărbat reţinut de poliţişti după ce şi-a şantajat fosta iubită pentru 8.000 de euro

Data actualizării: Data publicării:
catuse

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, după ce şi-a şantajat fosta iubită, cerându-i 8.000 de euro pentru a nu publica pe internet imagini video compromiţătoare cu aceasta, el fiind prins în flagrant în zona Gării Constanţa şi urmând să fie prezentat instanţei vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Constanţa, în data de 26 septembrie, o femeie în vârstă de 29 de ani din Techirghiol, i-a sesizat pe poliţişti despre faptul că fostul ei iubit, în vârstă de 33 de ani, tot din Techirghiol, a ameninţat-o cu publicarea pe internet a unei înregistrări video compromiţătoare cu aceasta.

Bărbatul i-a cerut femeii suma de 8.000 de euro pentru a nu publica imaginile respective.

Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au realizat joi, un flagrant, în zona Gării CFR din municipiul Constanţa, ocazie cu care l-au prins pe bărbat.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Constanţa, urmând ca vineri să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri