Bărbat ucis cu drujba. Ce spune agresorul

Data publicării:
bărbat în catușe
Foto: Shutterstock

Judecătorii Tribunalului Timiş au decis arestarea preventivă a suspectului care a ucis cu drujba un bărbat, în noaptea de miercuri spre joi, acesta fiind acuzat de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu, scrie News.ro.

barbat catuse retinut
Foto: Shutterstock

Judecătorii Tribunalului Timiş au decis, joi seară, să îl aresteze preventiv, pentru 30 de zile, pe bărbatul care a ucis cu o drujbă un alt bărbat, în comuna Sânandrei.

Acuzaţiile care i se aduc sunt omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu.

Agresorul le-a spus anchetatorilor că a vrut să se răzbune pe victima sa, după ce acesta i-a vândut o maşină despre care, pretinde el, ar fi fost defectă. Agresorul a vrut să îi înapoieze maşina victimei sale, însă acesta din urmă a refuzat să îi înapoieze banii pe motiv că clientul său s-a folosit de autoturism.

Joi noaptea, spre dimineaţă, agresorul s-a dus cu o drujbă acasă la victima sa şi a început să taie uşa de la intrarea în casă. Locatarii (tatăl, cei doi fii ai lui, un adolescent de 14 ani şi un tânăr de 18 ani, precum şi iubita acestuia din urmă) au încercat să scape fugind.

Fiul cel mic şi-a rupt piciorul sărind pe fereastră, însă tatăl a fost prins din urmă de agresor, în spatele grădinii, unde l-a lovit în zona capului şi pe corp cu drujba. În urma loviturilor, bărbatul a decedat.

Ulterior, agresorul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri