Bătaie într-un magazin din Dâmboviţa: şapte bărbaţi au lovit un tânăr. Poliţia anchetează doar doi agresori

Data publicării:
bataie

O altercaţie dură s-a iscat sâmbătă seară în localitatea Lazuri, comuna Comişani, din Dâmboviţa, unde mai mulţi bărbaţi au tăbărât cu pumnii şi cu picioarele pe un tânăr care venise la cumpărături într-un magazin. Întreaga scenă a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale magazinului.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, după ora 22. Tânărul s-a întâlnit acolo cu şapte bărbaţi, cu care ar fi avut un conflict mai vechi. Bătaia a izbucnit imediat, iar agresorii l-au lovit pe tânăr până când acesta a căzut fără cunoştinţă pe podea.

Agresorii au încercat să îl bată şi pe vânzător, însă acesta le-a ţinut piept, iar apoi le-a arătat că sunt filmaţi. Bătăuşii au părăsit atunci magazinul, dar nu înainte de a-l mai lovi de câteva ori pe tânărul căzut.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au examinat înregistrarea, dar afirmă că au văzut ceva mai puţini agresori: „O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost identificaţi cei doi agresori”, a declarat subinspectorul Alexandra Niculae, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. „Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a adăugat aceasta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri