C. T. Popescu: „Dacă Dan Voiculescu nu va fi graţiat de o putere amică, bine instalată după decembrie, își va petrece acești ani în pușcărie”

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea

„Este, din punct de vedere simbolic, al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul și subconștientul colectiv după condamnarea lui Adrian Năstase, el reprezenta sistemul cu S mare atât de dinainte de 89 cât și după, în partea lui nomenclaturistă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Mai are niște căi de atac, dar probabil că va merge în penitenciar acum și de acolo va urma căile”, a apreciat jurnalistul.

„Dacă nu va fi graţiat de o putere amică, bine instalată după decembrie, își va petrece acești ani în pușcărie, meditând, are aceeași atitudine ca și Giovani Becali: pușcăria e pentru girafe? Nu, e pentru oameni”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

„El a câştigat de fapt. A făcut ce a vrut. A făcut mendrele cum a vrut. A folosit zecile de milioane de care e acuzat că i-a furat, i-a folosit, a făcut ce a vrut cu ei. A trăit cum a vrut. Acum, la 70 de ani, se retrage cum a şi spus ca să mănânce la ore fixe, să doarmă la ore fixe şi să scrie o carte”, a conchis jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri