C.T. Popescu, ironii pe tema ceasurilor lui Mircea Geoană

Data publicării:
geoana gest cu degetul

DNA a pus sechestru, miercuri, pe trei ceasuri de lux pe care Mircea Geoană le-a primit cadou de la Marian Vanghelie. Anchetatorii consideră că acestea ar fi fost cumpărate cu bani proveniţi din infracţiuni. Mircea Geoană ar fi recunoscut că a primit de la Vanghelie cele trei ceasuri, însă a spus că nu ştia că sunt din presupusa mita primită de edil și, în plus, nici măcar nu erau pe gustul său.  

„Un Patek-Philippe de-ăsta nu lasă urme pe încheietură, nu face răni mai grave decât cătușele. Deci, domnul Geoană se comportă acum ca și cum ar spune: domnule, ia uite, mi-a crescut un Mercedes în curte! De unde o fi venit, domnule?! A picat, de undeva din...stele? Așa se miră! Iar minunată e exprimarea estetică a domniei sale: sunt și urâte, a spus, nu-mi plac!”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Ce pot să spun despre așa ceva? Domnul Geoană are o seninătate, știți. De ani de zile se poate constata asta la dânsul. Îi pui în față ceva negru, îți poate spune cu seninătate teribilă: eu încă din copilărie am văzut așa ceva alb! Și am susținut asta și pe când eram ambasador în Statele Unite, și pe când eram ministru de externe că negrul, dintotdeauna, negrul meu, negrul nostru, este albul! Negrul nostru, al românilor, este albul! Dl. Geoană se și montează singur, are capacitatea asta de automontare”, a menționat Cristian Tudor Popescu, înainte de a da verdictul: „Este penibil, evident”.

„Întotdeauna, cine plătește o masă unui jurnalist, are un interes în legătură cu acel jurnalist. Darminte unui politician!”, a adăugat comentatorul.

Episodul i-a adus în memorie un comportament similar al unui mogul media, pe care l-a evocat amuzat: „Îmi amintesc ceva asemănător. Mai spunea o persoană...sediul trustului respectiv era în Casa Scânteii, o televiziune...și marele boss al televiziunii, de meserie pescar, spunea vezi că pe-acolo, prin spate, este o mașină....e aia cu...animalul ăla care aleargă repede....ei, ăla care aleargă prin savană, aleargă repede, zi să-i zic, cu animalul ăla, e o mașină cu animalul ăla....”

Jaguarul, desigur, a dezambiguizat Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți-i comentariul integral în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri