C. T. Popescu: Tudorel Toader s-a antepronunţat în legătură cu posibila sesizare a CCR

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Tudorel Toader putea azi să se abţină de la vot, dar prin votul lui le-a transmis membrilor CSM că sunt „nişte nepricepuţi”, iar votul lor nu face doi bani, a comentat azi, la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. „Cum poate să fie acest ins ministru al justiţiei?” s-a întrebat jurnalistul.

„Cum poate să fie acest ins ministru al justiţiei? Mi-am spus ce este domnul Toader? Mi-am spus că este cel mai jalnic trepăduş pe care l-a cunoscut justiţia română după 89. Adică slugă a puterii politice. Apoi mi-am spus că omul ăsta face parte din justiţie. Ar trebui să îi găsesc un loc în justiţie. Singurul pe care i l-am găsit este acela de aprod-Purice al PSD. Istoria consemnează faptul că s-a făcut movilă, s-a aşezat în genunchi în faţa lui Ştefan cel Mare, pentru ca Ştefan să se suie pe cal. Drept pentru care domnitorul l-a boierit pe aprod. I-a dat moşii, i-a dat numele nobiliar Movilă. (...)

Toader le-a spus membrilor CSM: sunteţi nişte nepricepuţi. Nu pricepeţi nimic din moment ce v-aţi lăsat convinşi de Kovesi. Aşa se interpretează şi votul dat de Toader. Putea să se abţină. Să nu voteze, aşa cum ar fi făcut orice om de bun simţ în orice situaţie de vot.

A transmis mesajul consecvent cu ce spuneam înainte şi anume: voturile dvs nu fac 2 bani în raport cu votul lui Tudorel Toader.

A dorit să o confirme spunând: chiar dacă o să votaţi azi, indiferent ce va face Iohannis şi după aceea indiferent ce va hotărî CCR dacă va fi sesizată. A spune: <dacă va fi sesizată> presupune faptul că Iohannis o va refua şi atunci ar putea să apară sesizarea respectivă pe care să o facă Tudorel Toader sau altcineva dintre amicii săi.

S-a antepronunţat în legătură cu posibila sesizare a CCR.

<Dacă CSM nu face cum spun eu, dacă preşedintele Iohannis nu face cum spun eu, Tudorel Toader, dacă CCR va refuza să o dea jos pe Kovesi, atunci va hotărî poporul. Dezbaterea va continua>.

Merge şi dincolo de CCR fostul judecător al CCR şi spune că dincolo de toate acestea, dezbaterea o să continue cu el în frunte, iar poporul va scoate la iveală adevărul. Nu mai este vorba de Kovesi, nu mai e vorba de DNA, omul acesta a fost în aceste zile cel mai virulent atacator în scop de distrugere a justiţiei din această ţară”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Declaraţia integrală în înregistrarea video.

Citiţi şi: Epuizarea "soluţiei Toader" împinge coaliţia spre o nouă capcană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri