Caporal arestat preventiv pentru că și-a incendiat concubina

Data actualizării: Data publicării:
politisti, masina de politie_fb politia romana (1)

Judecătorii Tribunalului Militar Timiș au decis sâmbătă arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a caporalului de 32 de ani din Craiova, acuzat de omor calificat comis asupra concubinei sale.

politisti, masina de politie_fb politia romana (1)

Procurorii de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara au dispus, vineri, prin ordonanță, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului Truță Ștefan Daniel, caporal angajat într-o unitate militară din Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

„În referatul cu propunere de arestare preventivă, procurorii au reținut că la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat și concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și al unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost internată, iar astăzi (vineri — n.r.) aceasta a decedat”, precizează Parchetul Militar Timișoara, potrivit Agerpres.

Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieșit că victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acțiunea flăcării și i-au pus în primejdie viața.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri