Cârtiță la DNA. Un comisar șef este acuzat că a divulgat informații confidențiale din dosarul senatorului Marius Isăilă

Data publicării:
dna intrare - corp

Procurorii DNA spun că fostul lor coleg Dan Emil Manolache, ofițer de poliție judiciară, furniza unui comisar de la Garda Financiară informații despre faptul că este vizat de o anchetă penală, atât el, cât și senatorul Marius Isăilă.

Dan Emil Manolache obținuse informațiile din cadrul denunțului depus de omul de afaceri căruia i se ceruse prin intermediul comisarului de la Garda financiară 200.000 de euro, astfel încât senatorul PSD Marius Isăilă să obțină un rezultat favorabil în urma unui control desfășurat de Garda financiară la firma respectivului om de afaceri.

Pe de altă parte, ofițerul DNA Dan Emil Manolache a fost arestat preventiv pentru divulgarea acestor informații legate de organizarea unui flagrant. El nu este la primul dosar penal întocmit cu același obiect. Anul trecut a fost pus sub anchetă penală după ce ar fi divulgat informații dintr-un alt dosar penal, care îl viza pe fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Valentin Popescu, cercetat în prezent pentru acele fapte.

De altfel, procurorii DNA menționează în referat că un flagrant nu a mai putut să aibă loc, după o scurgere de informații din dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri