Cătălin Cherecheş s-a filmat în propriul birou după audierea la DNA: "Deocamdată suntem liberi" 

Data publicării:
chereches

Edilul a fost prins astăzi, în timp ce primea mită 30 de mii de lei. La câteva ore după ce procurorii DNA l-au adus la audieri primarul s-a disculpat pe pagina oficială de Facebook, unde a publicat şi un scurt video.

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: „În funcţie de prietenii noştri. Unii dau mai mult, alţii dau mai puţin. Unii dau 29 de zile, alţii 24 de ore, care cum doreşte.

-Sunt deja care au anunţat?

-Da, deocamdată suntem liberi”.

„Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor video, dar este pentru prima dată în viața mea când am fost nevoit să mă filmez pe mine, pentru a demonstra că sunt cât se poate de liber, în pofida minciunilor promovate de anumite entități media care mă dau reținut ba pentru 24 de ore, ba pentru 29 de zile... În acest moment sunt în biroul meu de la primărie și stau de bunăvoie la dispoziția celor care își fac doar datoria. Orice nelămurire există, o lămurim. Îi rog pe toți cei care mă cunosc și știu cine sunt, să nu creadă toate minciunile lansate de unii din dorința de a mă vedea în genunchi. Mie îmi place să stau cu fruntea sus și la fel voi sta și în continuare! Pentru băimăreni și pentru Baia Mare!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri