Cazul accidentului mușamalizat. Polițiști cercetați în libertate

Data publicării:
aurel moldovan avocat

Ei sunt acuzaţi de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual. Mai precis, ei l-ar fi ajutat pe Marius Maghiari să muşamalizeze accidentul rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Iniţial, în acelaşi dosar, opt poliţişti au fost reţinuţi, dar judecătorii nu au fost de acord cu arestarea lor, motivând că procurorii nu au probe suficiente la dosar.

Eu sper ca şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 să analizeze cu atenţie acest dosar şi să observe că aici sunt mari abuzuri şi sigur că ar trebui să dispună nişte măsuri în consecinţă. Luăm în calcul şi o plângere la CSM”, a declarat Dumitru Coarnă, vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor.

La rândul său, avocatul Aurel Moldovan a vorbit despre o „cercetare abuzivă” și o „încălcare flagrantă a normelor procedurale”. Nu au subzistat temeiurile care să justifice arestul, a explicat avocatul de ce suspecții au fost lăsați în libertate. „Așteptăm să vedem dacă se face contestație în 48 de ore”, a adăugat avocatul.

„Acești doi polițiști nu au făcut nimic altceva decât să exercite atribuțiile fișei postului cu bună-credință. Fac dovadă cu înscrisurile și cu activitatea desfășurată de acești doi polițiști”, a precizat Dumitru Coarnă.

El acuză o răzbunare din partea unui anumit procuror.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri