Cazul Lucan. Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferențial

Data publicării:
Emil Boc
Emil Boc Foto: Facebook

Emil Boc reacționează la acuzațiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu și spune că nu a beneficiat de tratament preferențial din partea medicului Lucan, iar contractul pentru clinică a fost aprobat înainte ca el să fie primar al Clujului.

Primarul Clujului, Emil Boc, a răspuns jurnaliștilor Digi24 printr-un SMS și spune că contractul de cesiune pentru ridicarea clinicii private a medicului Lucan a fost aprobat înainte ca el să ocupe funcția de primar.

De asemenea, Emil Boc spune că nu a beneficiat de niciun fel de tratament preferențial din partea medicului Lucan și că a avut scurte intervenții medicale care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât și la clinica privată. În condițiile în care respectivele proceduri medicale se puteau efectua în Cluj Napoca, a considerat firesc să nu plece în strainătate, mai spune Emil Boc.

La ieșirea de la DIICOT, deputatul USR a afirmat că medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujan şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri