Cazul Nichita, comentat ironic de C. T. Popescu: „Dacă nu te sui cu poliția pe iubita ta, înseamnă că nu o iubești”

Data publicării:
ctp nichita digi24

Domnul Nichita e un bărbat, e un românaș adevărat, un ieșean adevărat. Că așa se iubește, probabil, la Iași, în viziunea domnului Nichita. Deci dacă nu te sui cu poliția pe iubita ta, înseamnă că nu o iubești. Dacă nu o ameninți că îi rupi picioarele, înseamnă că nu ai sentimente puternice, adevărate pentru ea. Domnul Nichita a amenințat și că o omoară. Păi, ăsta e bărbat adevărat! Noi nu știm ce e dragostea. Domnul Nichita știe”, a comentat C. T. Popescu, la Digi24.

Asta după ce primarul declarase că „dragostea nu este un delict”. „N-am ştiut că a te îndrăgosti de o femeie este un delict, dacă i se aprind călcâiele unui bărbat care este despărţit deja e un delict. Restul e o chestiune de cancan”, le-a spus primarul jurnaliștilor. Întrebat cum și-a putut pierde cumpătul, edilul a replicat: „Cred că dumneavoastră nu ştiţi ce e dragostea!”.

Fosta iubită a edilului, Adina Samson, cea care l-a denunţat pe Gheorghe Nichita la DNA, spune că, orbit de gelozie, primarul a ameninţat-o şi chiar a lovit-o.

Femeia mai susține că Gheorghe Nichita a pus mai mulţi angajaţi ai poliţiei locale să o urmărească şi că aceştia acţionau la comanda şefului instituţiei, Liviu Hliboceanu.

Acum e în arest la domiciliu. Mă întreb de ce nu le-a ordonat polițiștilor să o țină în arest la domiciliul pe domnișoara Samson. Ar fi trebuit să o cheme Dalila, nu Samson, că îi taie părul și puterea domnului Nichita. De la ea i se trage toată povestea. A fi gelos înseamnă a fi imbecil. Așa cred eu. Cum să alergi după o femeie, să o ameninți: Iubește-mă că te ia mama dracului?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Gheorghe Nichita creează o diversiune, pretextând că a fost orbit de gelozie, a explicat jurnalistul, adăugând: „Era foarte conștient în clipa în care folosea organele statului în scop personal, ceea ce este o infracțiune gravă”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri