Ce a pățit un bărbat din Timiș care a falsificat contul de Facebook al unei tinere de care s-a îndrăgostit

Data actualizării: Data publicării:
Facebook Announces New Launcher Service For Android Phones
Guliver/Getty Images

Un bărbat de 36 de ani din judeţul Timiş este cercetat sub control judiciar pentru infracţiuni de modificare de date informatice şi fals informatic, după ce a falsificat contul de Facebook al unei tinere de care se îndrăgostise şi care l-a refuzat, el postând acolo fotografii trucate, indecente cu aceasta.

Popular Smart Phone Apps Of 2016
Foto: Guliver/GettyImages

Din anul 2017 şi până în prezent, un bărbat de 36 de ani i-a furat mai multe poze de pe Facebook unei tinere de care se îndrăgostise, dar care l-a refuzat, le-a trucat în mod compromiţător, apoi le-a postat pe un cont de socializare, cu numele acesteia. Le-a dat cereri de prietenie colegilor de serviciu ai fetei, apoi a început să poarte conversaţii nepotrivite cu ei, totul în încercarea de a-i face rău fetei, se arată într-un comunicat al Poliției Județene Timiș.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, speriată că îşi va pierde locul de muncă, a apelat la procurorii DIICOT şi la poliţişti. Aceştia au descins la locuinţa bărbatului, unde au făcut percheziţii.

În urma verificărilor, poliţiştii au ridicat două laptop-uri, cinci HDD-uri, două stick-uri de memorie, şase CD/DVD-uri, un smartphone, acestea fiind supuse percheziţiei informatice.

După percheziţii, atât bărbatul, cât şi fratele şi sora lui au fost ridicaţi şi duşi la audieri, iar în urma acestora, bărbatul de 36 de ani a fost pus sub control judiciar şi va fi cercetat pentru infracţiuni de modificare de date informatice şi fals informatic.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri