Cei doi bărbaţi care au evadat din arestul IPJ Vâlcea au fost prinși

Data publicării:
evadati

Actualizare 14.00: În urmă cu puţin timp au fost prinşi cei doi bărbaţi evadaţi din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Cei doi bărbați au stat ascunși jumătate de zi, dar au fost prinși pe podul de la Oltchim, la ieșirea din Râmnicu Vâlcea. Ei intenționau să meargă cu o mașină de ocazie la Drăgășani.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a declarat că cei doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani au evadat, cel mai probabil, din toaleta Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Din primele date, se pare că bărbaţii au evadat din toaleta arestului. Au fost instituite filtre la toate ieşirile din judeţ pentru prinderea acestora”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt. La ora transmiterii acestei ştiri sunt instituite filtre în întreg judeţul. Cei doi nu sunt considerați periculoși. Poliția recomandă celor care au informații despre aceste persoane să sune la 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri