Cererile pentru Dan Şova şi Darius Vâlcov, discutate "la pachet" în Plenul de miercuri

Data publicării:
Dan Sova la DNA-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-2

 

Dan Şova: MediafaxFoto

"Raportul (în cazul senatorului Dan Şova - nr) este întocmit de săptămâna trecută, a fost şi semnat de mine, a fost o singură problemă. Doamna secretar al comisiei (Doina-Elena Federovici - n.r.) nu a venit la timp, probabil, ca să îl semneze. Între timp, el este semnat şi a hotărât Biroul Permanent să le introducă pe amândouă, pentru a nu strica o zi de plen, miercuri. Înţeleg că o să le introducă pe amândouă, şi pe cel în cazul senatorului Vâlcov pe ordinea de zi a şedinţei de plen al Senatului, de miercuri", a afirmat preşedintele Comisiei juridice a Senatului.

„Raportul conţine tot ce trebuie, ca orice alt raport de până acum, e un oarece model, astfel încât membrii Senatului să fie pe deplin informaţi cu privire la ce este de votat”, a adăugat Boboc, întrebat fiind dacă Elena Federovici ar fi avut vreun motiv să nu semneze documentul.

VIDEO Declaraţiile lui Cătălin Boboc

El a adăugat că, marţi, Comisia juridică se va pronunţa în cazul senatorului PSD Darius Vâlcov.

Darius Vâlcov: MediafaxFoto

"Asta înseamnă că până mâine (marţi-n.r) Comisia juridică va depune raportul cu privire şi la solicitarea Parchetului în cazul senatorului Vâlcov. Acum, în comisie o să facem o şedinţă scurtă, pentru a deschide dosarele în cazul lui Vâlcov, pentru a începe procedura de studiere. Începând de astăzi, dacă deschidem dosarele, domnul Vâlcov poate veni la comisie să studieze dosarele", a mai spus preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, Cătălin Boboc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri