Sari la conținut

Cheloo, pus sub control judiciar în dosarul de trafic de droguri

 

Potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, procurorii DIICOT Ploieşti au dipus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile a solistului trupei Paraziţii.

Citiţi şi

Mesajul lui Cheloo la ieșirea de la DIICOT

Noi detalii de la DIICOT despre dosarul Cheloo

De asemenea, alte şase persoane audiate în acelaşi dosar au fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentate Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa cântăreţului Cheloo, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

Potrivit news.ro, cântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan este suspectat de procurorii DIICOT atât de consum de droguri, cât şi de trafic de droguri de risc, după ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al anchetatorilor.

Cheloo i-ar fi dat gratuit canabis, în câteva rânduri, unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al procurorilor DIICOT, potrivit documentelor de la dosarul de anchetă. Surse judiciare au precizat pentru News.ro că respectivele probe au fost analizate în laborator şi a rezultat că este vorba despre substanţă vegetală cu conţinut de tetrahidrocanabinol, respectiv canabis.