„Chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente, prins în timp ce încerca să fugă din țară

Data publicării:
calin dobos - fb calin dobos estetik
Medicul estetician Călin Doboș, condamnat Foto: Facebook Calin Dobos Estetik

Călin Doboş, supranumit și „chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente, a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat vineri la 3 ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pe o perioadă de 4 ani.

Medicul a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce încerca sa iasă din ţară prin vama Nădlac. El fusese dat în consemn la frontieră. A fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești definitive.

Cunoscutul estetician a intrat în vizorul autorităților judiciare în urmă cu șapte ani,  după decesul unei femei de 37 de ani din Brăila. Medicul i-a făcut acesteia o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, deşi era, la acel moment, specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului. Medicul în vârstă de 46 de ani, care între timp s-a mutat la București, a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri