Consilierul de la primărie al lui Andrei Chiliman a fost arestat preventiv

Data publicării:
primaria sector 1-2

Emanoil Bocean este acuzat că a pretins bani de la oameni de afaceri pentru ca, în schimb, să îi ajute pe aceștia să câștige contracte cu Poliția Locală și Primăria Sectorului 1 prin licitații trucate sau atribuire directă, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2009 - 2014 Bocean Emanoil a îndeplinit funcția de consilier al primarului Sectorului 1, Andrei Chilkiman. El avea atribuţii în sectorul ordinii publice, fiind coordonator al Poliției Locale.

Conform procurorilor, Emanoil Bocean ar fi pretins și primit bani de la oameni de afaceri cărora le promitea ajutor în încheierea de contracte cu primăria. Ar fi strâns, din astfel de „comisioane”, 2.256.000 de lei. Contracte pe care le-a mediat aveau ca obiect, printre altele, ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar, lucrări de curățenie în sediul Poliției Locale şi demolarea garajelor construite ilegal, susţine DNA care adăugă că niciuna dintre lucrările contracte şi plătite din bani publici nu a fost realizată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri