CONSTANŢA. Omul de afaceri pe care fosta soţie plănuia să-l omoare încă se teme pentru viaţa sa

Data publicării:
0103 20afacerist 20omorat-52237

Bărbatul a simţit o frică nemărginită, după ce a aflat că urma să fie asasinat, chiar de la cei plătiţi să pună planul în aplicare.

„Ei au venit cu argumentul că din start nu s-au gândit la crimă, ci vroiau doar să obţină o sumă de bani de la ea, pentru că de asta au şi înregistrat convorbirea atunci când s-au întâlnit”, spune Daniel Vădineanu.

Imediat ce a aflat ce i se pregătea, bărbatul a mers la poliţie. Cinci zile a fost păzit non-stop. Femeia şi partenerul ei actual au fost reţinuţi pentru 24 de ore, dar magistraţii Curţii de Apel Constanţa i-au pus în libertate considerând că nu sunt un pericol public.

Bărbatul vrea permis de port-armă

Ca să se apere de o altă posibilă agresiune, Vădineanu se gândeşte să-şi ia permis de port-armă.

„Să vină doamna judecător să mă păzească acuma, că nu ştiu ce-o să fac! Să vină să mă escorteze, să mă păzească. Mi-e frică să intru în scara blocului! O să fac demersuri să-mi iau un permis de port armă. O să port o armă şi asta e situaţia!”, afirmă omul de afaceri.

Anchetatorii spun ca partenerul femeii a recunoscut ca i-a tocmit pe cei doi bărbaţi ca să-l omoare pe fostul soţ. Tot ei spun că femeia ar fi plănuit uciderea omului de afaceri ca să obţinută custodia copilului lor şi implicit averea.

Pentru a-şi duce planul la împlinire, femeia era dispusă să plătească bani grei, între 13.000 şi 22.000 de euro, potrivit şefului IPJ Constanţa, Adrian Rapotan.

Daniel Vădineanu este convins ca fosta soţie vrea să-l omoare din pură răzbunare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri