Corupție în domeniul silvic. Peste 100 de percheziții au loc în Mureș și Alba

Data publicării:
PERCHEZITII 22

O amplă operațiune, la care participă ofițeri DGA din 16 servicii județențe, era în desfășurare, joi dimineața, în județele Mureș și Alba pentru probarea unor infracțiuni de corupție la regimul silvic pentru care sunt bănuiți funcționari din Ocolul Silvic Sovata și agenți de poliție din două inspectorate județene. Nu mai puțin de 103 percheziții erau întreprinse în legătură cu aceste fapte.

Este vorba despre un dosar penal instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș privind fapte de corupție în legătură directă cu infracțiuni la regimul silvic și evaziune fiscală săvârșite de funcționari ai Ocolului Silvic Sovata și agenți de poliție din cadrul a două inspectorate județene de poliție, se arată într-un comunicat.

La activități participă ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din 16 servicii județene anticorupție, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureș și Gărzii Forestiere Cluj.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri