Crima de la metrou. Instanța a respins cererea Magdalenei Șerban de eliberare din arestul preventiv

Data actualizării: Data publicării:
magdalena serban curtea de apel

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou, a fost adusă miercuri dimineaţa la Curtea de Apel Bucureşti.

Actualizare 16:00 Magdalena Şerban - femeia acuzată că a ucis o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor - rămâne în arest preventiv, au decis miercuri magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, care i-au respins acesteia contestaţia şi au menţinut hotărârea Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.

Actualizare 13:00. Magdalena Şerban le-a cerut miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pusă în libertate, susţinând că vrea să fie confruntată cu victima care a scăpat în staţia Costin Georgian.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, în momentul în care a fost adusă în sala de judecată, câţiva arestaţi aflaţi în boxă au strigat: „criminala!”.

Sursele mai spun că Magdalena Şerban a fost incoerentă în declaraţia dată în faţa magistraţilor. Ea le-a cerut judecătorilor să fie plasată în arest la domiciliu sau control judiciar şi a precizat că locuieşte în Craiova. Femeia a arătat că se află în greva foamei şi că a fost lovită în arest de un gardian. Ea a solicitat în instanţă o confruntare cu tânăra din staţia de metrou Costin Georgian.

Conform surselor, femeia a mai susţinut că a avut „o discuţie” cu prima tânără, iar cu a doua „o altercaţie”, dar că nu a văzut când aceasta din urmă a căzut sau când a venit metroul.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.


Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi a scăpat.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.

Suspecta crimei de la metrou nu crede că victima ei a murit

VIDEO. Momentul în care este împinsă tânăra de 25 de ani în fața metroului

Filmul crimei de la metrou. Ce spun anchetatorii despre principala suspectă

Tatăl primei tinere agresate la metrou: „Dacă o luau în serios de la început, poate altfel stăteau lucrurile”

VIDEO. Cum s-a luptat prima tânără împinsă în fața metroului, în stația Costin Georgian

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri