Criminaliştii, din nou la Colectiv

Data publicării:
Interior Colectiv dupa incendiu 9

Cei care se ocupă de ancheta în cazul incendiului din clubul Colectiv au decis să revină la fața locului pentru a lua noi probe de aer în vederea efectuării de noi analize, după ce la dosar au fost depuse expertizele care au fost dispuse de procurorii de caz în acest dosar, inclusiv cea făcută de specialistii de la INSEMEX.

Specialiștii au au ajuns la concluzia că în urma izbucnirii flăcărilor în club, nivelul toxicității a crescut rapid, aproape de 2000 de ori, și s-a menținut la acest nivel aproximativ două minute, nivel considerat fatal pentru cei care se aflau în club.

Continuă cercetările în acest caz având în vedere că ancheta se aproprie de final. Mai este nevoie de aceste probe pe care le prelevează specialiștii însoțiți de polițisti și de unul dintre procurorii care se ocupă de caz.

La dosar vor mai fi depuse o serie de documente medicale ale celor care au fost răniți, documente care fac referire la cauza morții celor care s-au stins din viață ulterior incendiului, atât în spitale din România cât și din străinătate. Acele rapoarte nu au fost încă finalizate de către specialiștii de la institutul de medicină legală, în special rapoartele toxicologice durează mai mult timp până vor fi încheiate și transmise către dosarul cauzei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri