Crin Antonescu, la Digi24: Nu am încredere în CSM

Data publicării:
SEDIU CSM fara cer membricsm.ro

Vedem foarte clar cum pare cu tărie că pe scena politică, obiect de activitate pentru ANI şi DNA nu mai e decât PNL. Foarte bine, dacă în PNL sunt oameni cu probleme, să fie cercetaţi şi dovediţi. Aceste instituţii au ţintă. Când spun asta nu spun să-i mai lase în pace pe liberali, nu, spun să atace peste tot unde sunt probleme.

Noi vrem să-l întrebă, pe ministrul Justiţiei, adică eu vreau să-l întreb - că aşa e legal, nu am calitatea să întreb DNA - : De plângeri făcute de un an şi ceva v-aţi ocupat?”, a declarat Crin Antonescu, în emisiunea KM 0.

Nu pot să am încredere în CSM. Cum să am încredere în CSM, care ar trebui să fie arbitru în lumea juştiţiei, când l-a audiat pe actualul procuror general şi l-a făcut de ... şi l-a respins când l-a propus Mona Pivniceru şi, pe acelaşi om, domnul Niţu, când a venit domnul Ponta în cărdâşie cu domnul Băsescu l-a găsit bun? Respect funcţionarea justiţiei, dar nu am. Şi atunci, îl întreb pe ministrul Justiţiei: Merge bine treaba? Se achită DNA cu cadenţa asta admirabilă cu care se achită în ce priveşte PNL, cu oamenii ăia?. Noi am avut suspiciuni înainte de a veni la putere că se fură, că se dirijează bani publici, nu am vorbit prostii. Dacă nu cumva unii oameni nu sunt atinşi pentru că sunt parteneri de afaceri cu oameni care au făcut afaceri bune în regimul Băsescu, fac afaceri bune şi în regimul acesta. Nu vorbesc de coabitare, am de datoria mea să am acest răspuns. Nu îl scot vinovat pe ministrul Justiţiei care e destul de recent”, a adăugat liderul PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri