Cristian Borcea rămâne în închisoare

Data actualizării: Data publicării:
borcea

Cristian Borcea nu va fi eliberat astăzi din închisoare. Tribunalul Ilfov a respins cererea de eliberare condiţionată. Decizia magistraţilor Tribunalului Ilfov este definitivă.

160229 borcea Avram 02 INQ Octav Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Actualizare 15:50. Cristian Borcea mai rămâne în închisoare cel puțin 6 luni de zile, după ce magistrații Tribunalului Ilfov au respins cererea de eliberare. El va mai putea depune cerere de eliberare doar după ce trece jumătate de an.


În urmă cu o lună, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată făcută de Cristian Borcea.

Judecătorii au ţinut cont de comportantul „ireproşabil” de care a dat dovadă în detenţie, pentru care a fost recompensat cu 10 permisii. Au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste 1 milion de euro.

Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de detenţie, în dosarul Transferurilor de fotbalişti.

Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

Aceştia ar fi declarat sume mult mai mici decât cele reale în cazul transferurilor unor jucători la cluburi din străinătate, în perioada 1999 - 2005.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri